Meer halen uit je website? Doe de gratis seo check!

Terug naar Henk de Klokkenmaker Bericht schrijven
Bericht 17 t/m 36 van 56
Naam Fred en Yvonne
Datum 20-05-2013 13:37:02

Na Henk op internet te hebben gevonden, onze klok erheen gebracht. Een uiterst vriendelijke ontvangst met wat uitleg van wat er te gebeuren stond. Toen de foto's per email met uitleg over de werkzaamheden. Niet te geloven wat er allemaal in een klok zit. En toen het eindresultaat: Die klinkt als een klok. Onze klok is weer helemaal de oude, glimt en blinkt en het geluid is ook weer als vanouds. Wat een fantastiche vakman.

Naam Anneke Duifhuizen
Datum 02-02-2013 09:34:38

Wat schrok ik toen mijn ouwe trouwe huisgenoot er geen zin meer in had.Gelijk googlen waar ik terecht kon in de omgeving.Henk gebeld, en ja die kwam gelijk.
Het heeft even geduurd dat lag niet aan Henk zijn vakmanschap maar omdat de klok niet waterpas stond en maar opeens het gewicht onder in de klok lag, ja zelfs tot 2 keer toe,
maar nu loopt hij weer prachtig en ben ik blij dat mijn trouwe huisgenoot aan zijn tweede leven begonnen is, dank zij Henk

Naam Bart en Erik
Datum 10-12-2012 18:48:08

We hebben bij Henk een penduleklok laten restaureren. Beter gezegd,
Henk heeft in de lege kast een prachtig penduleuurwerk geplaatst.
Dit uurwerk ontbrak in de lege behuizing,waarin een simpel electrisch
klokje was gemonteerd.
Met groot vakmanschap heeft Henk deze prachtige
Klok zijn ziel teruggegeven. Het eindresultaat is werkelijk schitterend geworden,
en de belslag is een lust voor het oor.

Naam Ed de Vrijer
Datum 15-09-2012 09:15:58

Mijn uurwerk bij hem laten restaureren, conclusie, een vakman.
En nog een aardige vent ook.

Naam Robbert Oeters
Datum 23-06-2012 15:13:37

Vandaag mijn zakhorloge opgehaald. Deze is weer supermooi geworden! Vanaf het begin heel vriendelijk contact, en adviezen van Henk! Erg leuk om de fotos te zien van de verschillen van Voor en Na, en het proces daartussen! Echt een groot liefhebber en professionel voor zijn vak! Een absolute aanrader!

Nogmaals mijn dank! Robbert

Naam Familie Westmaas
Datum 04-06-2012 11:26:23

Inmiddels staat onze gerestaureerde klok (een Amsterdams staand horloge uit ±1750) al weer enkele weken te pronken op z'n plaats. Het resultaat van Henk z'n vakmanschap doet ons nog steeds verbaasd staan!
Voor het eerst in 50 jaar een correcte aanduiding van maanstand en datum. Ook het wekkermechanisme werkt perfect! We wisten niet eens dat het er op zat. Tientallen jaren werd de klok meerdere malen per week "opgewonden", want ja anders bleef hij stilstaan. Inmiddels weten we dat de gewichten slechts éénmaal per maand(!) omhoog gehaald behoeven te worden.
In plaats van een "schatting" van de tijd aan te geven, hebben we nu een klok die in 14 dagen minder dan 1 minuut afwijking laat zien.
Allemaal het resultaat van de deskundige wijze waarop het uurwerk door Henk werd gerestaureerd. En dat ook nog eens gecombineerd met een uitgebreide verslaglegging (in totaal 47 foto's via de mail) van het hele proces.
Conclusie: Vakmanschap is meesterschap!

Naam Hans en Tini
Datum 25-04-2012 14:19:48

Onze 2 klokken zijn inmiddels alweer een poosje terug van de reparatie en restauratie. Met verwondering hebben we gekeken naar de fotot's die we per email ontvingen. Alles tot en met het kleinste onderdeeltje uit elkaar gehaald. We konden alles stap voor stap volgen. We zijn erg blij met het fantastische eindresultaat. Ze lopen nauwkeurig en ook veel zachter dan daarvoor. Bovendien zien ze er veel mooier uit. Ketting als nieuw en vooral de nieuwe vleugelmoertjes op de friese klok vinden we geweldig. Vakwerk hoor!

Naam Els en Paul
Datum 11-04-2012 07:10:40

Op zoek naar een betrouwbare klokkenmaker voor een revisie van onze Louis XVI Cartelklok kwamen wij via internet uit bij Henk Winnubst. Zijn site en zijn presentatie wekten voldoende vertrouwen om nader kennis te maken en vervolgens de klok in zijn handen achter te laten. De wijze waarop en de liefde voor het vak waarmee Henk de revisie heeft aangepakt heeft ons buitengewoon aangenaam getroffen. Wij hebben onze klok als nieuw teruggekregen. Door middel van een aantal foto's heeft Henk ons laten zien dat dit echt zo is.
Daarom kunnen wij Henk dan ook van harte aanbevelen.

Naam Wilco & Jacqueline
Datum 02-04-2012 19:06:24

Wij hebben onze staande klok door Henk laten repareren. Het is een Westminster. De klok stond meer stil dat dat ie liep en sloeg (als ie dat al deed) heel onregelmatig.
Henk heeft de klok vakkundigoder handen genomen en na een aantal weken heeft Henk de klok weer thuisgebracht, samen met zijn vrouw.
De klok loopt inmiddels al weer en paar weken op de seconde nauwkeurig.
Wij zijn helemaal tevreden!!!

Naam Eba
Datum 17-09-2011 15:44:47

ik heb bij Henk een zakhorloge van ong 1930 laten repareren en restaureren omdat de wijzerplaat beschadigd was. Ik kreeg eerst een prijsopgave, en ik kon de reparatie volgen op fotos die Henk mij via email stuurde. Het was leuk om te zien hoe alles gedaan werd!
Het eindresultaat is geweldig, wij zijn er heel blij mee!

Naam Albert
Datum 01-11-2010 19:31:27

Op marktplaats een oude klok gekocht waar het nodige aan mankeerde.
Via internet bij Henk terecht gekomen. Alles is uit elkaar gehaald en gerenoveerd. Loopt weer perfect. VAKMANSCHAP! Anders kan ik het niet omschrijven.

Naam Ernest
Datum 20-07-2010 12:31:10

Na een zeer teleurstellende ervaring met een - ik kan helaas niet anders zeggen - beunhaas ben ik via internet terechtgekomen bij Henk, die ik inmiddels goed heb leren kennen.
Henk is voor mij een uiterst vakbekwame, ervaren, vriendelijke en gewetensvol betrouwbare restaurateur. Ook moeilijke restauraties brengt hij tot een goed einde. Zijn fotopresentaties van zijn opeenvolgende verrichtingen per e-mail zijn een lust voor het oog.

Naam Paul Sager
Datum 30-05-2010 19:58:49

Bij Henk een zakhorloge uit ongeveer 1920 laten repareren. Dit is door Henk keurig gedaan binnen de prijsopgave. Tijdens de reparatie zijn we via de mail heel goed op de hoogte gehouden van wat er aan mankeerde en van de dingen die gedaan moesten worden om het horloge in orde te krijgen, dit alles begeleid van duidelijke foto's. Het horloge ziet er weer geweldig uit en loopt keurig op tijd. Vakwerk Henk!!!

Naam Jeroen
Datum 06-05-2010 22:48:33

Voor mijn antieke barograaf (mijn eerste grote aankoop) was ik al jaren op zoek naar een restaurateur die vakkundig is en waarin ik vertrouwen zou hebben. De barograaf zag er niet slecht uit, maar het was duidelijk dat de afgelopen eeuw haar sporen had achtergelaten.
Vakmanschap en vertrouwen, dat was belangrijk voor mij. En dat heb ik gekregen toen ik op een natte winteravond bij Henk kwam binnenvallen. De werkkamer vertelde over de vakman, dat ene woord sprak begrip en vertrouwen.
Het eerste mailbericht met foto's was schrikken. Vocht bleek de grote boosdoener. Veel aanslag op plaatsen die je niet zag. Daarnaast waren er zaken als beschadigde boutjes, krom stangetje e.d.
Henk is begonnen en mailde van tijd tot tijd de vorderingen, vergezeld van de nodige foto's. De berichten terug lezend geniet ik van het restauratieproces en het enthousiasme dat ik bij Henk ontdekte. Inmiddels staat de barograaf te pronken op de kast en geniet ik volop van het resultaat. Henk, dank je wel!

Naam Ellie Lopulalan
Datum 27-04-2010 00:22:04

Hallo Henk

Onlangs is een lang gekoesterde wens van mij
in vervulling gegaan een prachtige engelse klok
een z.g.n.staand horloge gekocht.
Maar eenmaal thuis gekomen bleek de aankoop iets minder geslaagd,de klok wilde niet blijven lopen.Wat een teleurstelling.
Henk gebeld en een afspraak gemaakt er mankeerde van alles aan.Na een paar weken een berichtje dat het uurwerk weer klaar was.
En het wonder is geschied hij loopt weer als een zonnetje wat ik wel knap vind want want er was toch heel veel mis mee.
We genieten nog iedere dag van onze mooie antieke klok en met veel dank aan Henk een echte vakman met liefde voor zijn werk

Gr.Ellie.

Naam Ellie
Datum 20-08-2009 21:42:06

Nadat je mijn boulle klok gerepareerd en schoongemaakt hebt loopt hij weer als een zonnetje ik ben zeer tevreden echt een vakman.
Ook de service stel ik zeer op prijs halen en brengen en nog even naar mijn andere klokken gekeken geen moeite te veel.
Ja echt een aanrader.

Gr.Ellie

Naam Wessel
Datum 22-05-2009 14:51:15

Hallo henk,

Bedankt voor de reparatie van mijn chronometer.
Hij doet het weer prima!

Groeten,
Wessel

Naam Hannie en Wietze ...
Datum 09-04-2009 12:56:03

Beste Henk

Allereerst bedankt voor de gastvrijheid waar we mee zijn ontvangen en bedank u vrouw voor het heerlijke geurende geurkaarsje die me man heeft meegekregen van uw vrouw doordat ik het zo heerlijk vondt ruiken bij u thuis en dat kwam door dat kaarsje ontzettend attent, de koekoeksklok doet het uitstekend, we hadden de hoop al opgegeven doordat de klok al 70 jaar oud is dat bleek achteraf dachten we die is overleden, maar door uw vakmanschap doet hij het zoals ik al zei uitstekend, hij hangt weer op zijn oude vertrouwde plekje,nogmaals bedankt voor de mooie foto's van de klok toen die helemaal uit elkaar lag en van klok toen alles weer hersteld was.

MVG Hannie en Wietze de Wind

Naam Gerhard
Datum 08-01-2009 19:44:58

Leuke site Henk. Graag nodig ik u uit voor een bezoekje aan de site van de klokkenverzamelaar. Hierop vindt u een groot overzicht van Friesestaartklokken, Stoelklokken, comtoises enz.

Homepage

Naam Peter
Datum 24-12-2008 15:30:45

Was al een tijd in het bezit van een Russische scheepschronometer die jammer genoeg tijdens transport defect was geraakt, maar wat een geluk dat ik via internet in contact kwam met Henk.
Bij het bezorgen van de chronometer werd ik allerhartelijkst en gastvrij ontvangen en wat een vakmanschap, je merkt gelijk dat Henk echt liefde voor het vak heeft met het resultaat dat ik nu weer in het bezit ben van een perfect lopende chronometer.

Henk en Tineke nogmaals hartelijk dank en tot ziens

Peter

Vorige klachten - adverteren - gratis gastenboek Volgende